Så går det till

Att genomföra ett leaderprojekt är ett roligt och stärkande sätt att utveckla er plats eller ert företag. Här hittar ni allt ni behöver veta för att genomföra ett lyckat leaderprojekt från idé till färdigt projekt.

Fyra steg till ditt projekt

Ett projekt är en process med fyra olika steg. Till att börja med måste det finnas en utvecklingsidé, något som kan förfinas och sammanfattas till ett konkret projekt och en formell projektansökan måste skrivas. Därefter ska projektet, om det godkänns, genomföras enligt de villkor och regelverk som finns. Till slut ska projektet avslutas och slutrapporteras.
Steg 1

Komma igång

Det första ni behöver göra efter att ni fått en projektidé är att stämma av så att den är i linje med vår strategi, grundvillkor och urvalskriterier. Kontakta en av våra projektcoacher redan nu för att få hjälp från start!
Steg 2

Skriva ansökan

Nästa steg är att skriva projektansökan. Det är den som kommer att vara underlag för styrelsens beslut om projektet ska prioriteras. Våra projektcoacher hjälper er att utforma ansökan på bästa möjliga sätt.

Steg 3

Genomföra

När er ansökan har beviljats är det dags att köra igång med ert projekt! I projektskolan får ni information om hur ni ska dokumentera arbetet under projektets gång.
Steg 4

Avsluta

När ert projekt står färdigt och genomfört är det sista steget att skriva en slutrapport och ansöka om utbetalning. Våra projektcoacher hjälper er i mål.

har ni en idé? Vad kul!
Kontakta oss genom att fylla i formuläret nedan.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.