Så går det till

Att genomföra ett leaderprojekt är ett roligt och stärkande sätt att utveckla er plats eller ert företag. Här hittar ni allt ni behöver veta för att genomföra ett lyckat leaderprojekt från idé till färdigt projekt.

Fyra steg till ditt projekt

Ett projekt är en process med fyra olika steg. Till att börja med måste det finnas en utvecklingsidé, något som kan förfinas och sammanfattas till ett konkret projekt och en formell projektansökan måste skrivas. Därefter ska projektet, om det godkänns, genomföras enligt de villkor och regelverk som finns. Till slut ska projektet avslutas och slutrapporteras.
Steg 1

Komma igång

Det första ni behöver göra efter att ni fått en projektidé är att stämma av så att er idé passar inom Leader Mälardalens utvecklingsstrategi. Klicka dig vidare för att läsa om våra mål och insatsområden, och kontakta oss redan nu så hjälper vi er!

Steg 2

Testa er idé

När ni stämt av att er projektidé ryms inom strategin kan ni gå vidare med att testa den mot våra grundvillkor, som alla projekt måste uppfylla eller beakta. Klicka er vidare för att testa er idé!

Steg 3

Skriva ansökan

Nästa steg är att skriva projektansökan. Det är den som kommer att vara underlag för styrelsens beslut om projektet ska prioriteras. Vi hjälper er att utforma ansökan på bästa möjliga sätt.

Steg 4

Genomföra

När er ansökan har beviljats är det dags att köra igång med ert projekt. Vi på kontoret håller projektskola och finns sedan tillgängliga under hela projektets gång.

har ni en idé? Vad kul!
Kontakta oss genom att fylla i formuläret nedan.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.